Magazine Cover Magazine Cover
Få 2 nr. af Illustreret Videnskab + Elementum knivsæt
Skjul

Få 2 nr. af Illustreret Videnskab
+ Elementum knivsæt
– Spar 607 kr.

Magazine Cover Magazine Cover
656,90 kr.
49,50 kr.
+ 39,50 kr. i porto og eksp. I alt 89 kr.
Spar 607 kr.!
  1. 14 dages fortrydelsesret
  2. Ingen binding

Elementum knivsæt

Værdi 499 kr.

Elementerne mødes i denne unikke glasblæste knivserie, som perfekt kombinerer funktion og ergonomi i et futuristisk flot design. Knivene er overfladebehandlet gennem glasblæsning, hvor små glasperler ”blæses” udover kvalitetsstålet og giver hele kniven en smuk, mat overflade, som er nem at holde ren.

Du får både en stor kokkekniv til kødudskæring og filetering, og en Santoku chopper – perfekt til at hakke og snitte grøntsager. Begge knive måler 29 cm i fuld længde og er fremstillet i rustfrit stål. Forkæl dit køkken med et flot, nyt sæt knive til mange timers madlavning.

Andre tilbud fra Illustreret Videnskab

Se alle tilbud fra Illustreret Videnskab

Velkommen til videnskabens fantastiske verden!

Magasinet Illustreret Videnskab er det perfekte tilbud til dig som er født nysgerrig. Hvert eneste magasin bringer dugfriske nyheder fra forskningens frontlinje, fascinerende artikler om ingeniørernes største bedrifter og videnskabelige forklaringer på verden omkring os – alt sammen præsenteret intelligent, lækkert og underholdende så alle kan være med.

Med et abonnement på Illustreret Videnskab får du dit magasin ind af døren hver 3. uge. Og meget mere end det. Du kan fx læse dit magasin online, få de seneste nyheder leveret direkte i din mailboks, finde et godt tilbud i vores onlineshop eller få rabatter på vores spændende rejser.

Jeg selv og hele redaktionen på Illustreret Videnskab ønsker dig god fornøjelse!

Med venlig hilsen

Chefredaktør

Sebastian Relster

Magazine Cover Magazine Cover

Få 2 nr. af Illustreret Videnskab
+ Elementum knivsæt – Spar 607 kr.

656,90 kr.
49,50 kr.
+ 39,50 kr. i porto og eksp. I alt 89 kr.
Spar 607 kr.!